FOTO: Srpska Info

Jedna od glavnih mjera koja je na snazi poslije pandemije korona virusa, jeste obevezno korišćenje sredstva za suvo pranje ruku. Svaki javni objekat, mora da ima obezbjeđeno sredstvo za dezinfekciju, za sve svoje goste.

Svakodnevno posećujemo ugostiteljske objekte, i možemo da primjetimo da sredstvo za suvo pranje ruku stoji u određenom delu – najčešće kod samog ulaza u objekat.

Posebnu pažnju korisnicima društvene mreže Tviter, privukla je slika na kojoj se nalazi dezinfekciono sredstvo, ali jedan detalj uspio je da nasmije mnoge. Boca sa sredstvom, u ovom slučaju bila je vezana ni manje, ni više nego lancem i to dodatno pričvršćenim za ram od prozora, piše Blic.

Iz kog razloga se vlasnik objekta u Banji Vrujci odlučio na ovako radikalnu mjeru, nije poznato. U komentarima ispod slike, komentariše se da je najvjerovatnije razlog krađa što je prilično porazna slika jednog društva, ali barem će mušterijama kojima je savjest čista sada biti čiste i ruke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )