FOTO: null

Ženska juniorska reprezentacija Makedonije ostvarila je pobjedu nad reprezentacijom Moldavije i time došla do prvih bodova na Balkanijadi u Bijeljini. Nakon pet odigranih setova Makedonke su slavile rezultatom 3:2.

Reprezentacija Turske osigurala je plasman u polufinalu BVA prvenstva za juniorke ostvarivši pobjedu nad reprezentacijom Rumunije rezultatom 3:0. U polufinalu reprezentacija Turske će se sastati sa Crnom Gorom.

Ženska juniorska reprezentacija Srbije potvrdila je plasman u polufinale Balkanskog prvenstva pobjedom nad reprezentacijom Crne Gore rezultatom 3:0.

Bez obzira na poraz u ovoj utakmici reprezentacija Crne Gore takođe se plasirala u polufinale Balkanskog prvenstva za juniorke sa osvojenih 6 bodova u grupi “A”.

U utakmici odigranoj u tri seta ženska juniorska reprezentacija BiH poražena je od reprezentacije Bugarske rezultatom 3:0. Juniorke BiH nastaviće takmičenje odigravanjem dvije utakmice za plasman od 5. do 8. mjesta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )