FOTO: null

Posle nekoliko teških sedmica i rezultata koji ne odgovaraju klubu kakav je Bajern Minhen, dan nakon ubjedljivog poraza od PSŽ-a (3:0), bavarski klub se rastao sa Karlom Ančelotijem. Vili Sanjol privremeni trener.

Njemački mediji su pisali da se pojedini fudbaleri nisu slagali sa metodama trofejnog Italijana, a jedan od najiskusnijih Arjen Roben nije želio da odgovori na pitanje novinara da li ekipa podržava trenera.

Ekipu će do daljeg predvoditi Ančelotijev asistent i nekadašnji fudbaler bavarskog kluba Vili Sanjol. Ali samo kao prelazno rješenje do ljeta.

Mediji u Njemačkoj vide Tomasa Tuhela kao Ančelotijevog naslednika, pošto nema klub otkako je ljetos napustio Dortmund.

Međutim, spominje se još jedno ime, a to je Julijan Nagelsman, mladi i talentovani trener Hofenhajma, sa kojim taj bundesligaš bilježi odlične rezultate (prije tri nedelje pobjedio upravo Bajern). 

Ančeloti je sa Bajernom osvojio Bundesligu u debitantskoj sezoni, ali je zaustavljen u četvrtfinalu Lige šampiona – poražen u dvomeču od Reala, kao i u polufinalu Kupa Njemačke (od Dortmunda).

Nešto lošiji početak sezone nije se dopao navijačima i rukovodstvu Bajerna, pa su riješili da je najbolje da se raziđu.

Italijan možda neće dugo biti bez posla, pošto u njegovom Milanu sve glasnije govore o smjeni Vinčenca Montele.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )