FOTO: InfoBijeljina.com

UŽICE - Na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima, jutros oko osam časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe povrijeđene, a jedan muškarac iz Užica je poginuo.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion bh. tablica i putnički automobil užičkih tablica u kome su bili povrijeđeni i nastradalo lice. Vozač kamiona je nepovrijeđen.
 
Na licu mjesta mogao se vidjeti crni gusti dim koji je nastao usljed požara koji je izbio na kamionu i rasuto staklo po putu.
 
Nezvanično se saznaje da je bila svadbena kolona koja je išla iz Užica na Mokru Goru. U jednom momentu automobil sa snimateljem je pošao u preticanje kolone. Naišao je kamion iz suprotnog smjera i automobil je podletio pod kamion.
 
U gašenju požara je učestvovalo oko 10 vatrogasaca sa pet vatrogasnih kola, koji su ga ubrzo lokalizovali i ugasili. Pomoć povrijeđenim ukazivali su ljekari iz dvoje kola hitne pomoći.
 
Policija obezbjeđuje mesto nesreće i radi se uviđaj. Saobraćaj na ovom delu puta je potpuno obustavljen, navodi Kurir.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )