FOTO: null

Dvostruki finalista Lige Šampiona Atletiko Madrid završio je nastup u Ligi Šampiona već nakon grupne faze, pošto je zauzeo tek treću poziciju u grupi C.

U poslednjem šestom kolu, Atletiko je remizirao sa Čelsijem na Stamford Bridžu 1:1, dok je u drugom duelu Roma savladala Karabag 1:0 i obezbjedila prolaz u osminu finala, dok će Jorgandžije nastaviti takmičenje u Ligi Evrope.

Mančester Junajted je preokrenuo protiv CSKA (2:1), pa je Bazel pobjedom u gostima nad Benfikom 2:0 ovjerio prolaz među najboljih 16 u LŠ. Lisabonski tim je završio kao poslednji u grupi bez ijednog boda.

Bajern je slavio u derbiju dana protiv PSŽ 3:1, nedovolnjo da bude prvi u grupi, Anderleht je u gostima trijumfovao protiv Seltika 1:0, ali će Škoti u Ligu Evrope.

Vicešampion Evrope Juventus drugi je u grupi D iza Barselone, u poslednjem kolu je slavio u Atini protiv Olimpijakosa 2:0, istim rezultatom Barsa je slavila protiv Sportinga, koji će se zadovoljiti nastupom u Ligi Evrope.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )