FOTO: pixabay

Astrolozi kažu da za svaki znak postoje idealna zanimanja odnosno da se može procijeniti koji posao bi vam najviše odgovarao prema vašoj naatlnoj karti. Naravno, prije svega treba da se rukovodite svojim interesovanjima, a ona se možda poklope sa ovim astrološkim procjenama.

Ovan
 
Ovnovi su samouvjereni i vole nadmetanja. Idealna zanimanja za njih su: zubar, hirurg, finansijski analitičar, direktor hotela, građevinski radnik.
 
Bik
 
Pripadnici ovog znaka su odlučni i pouzdani i imaju izražen smisao za lepo. Profesije koje im se preporučuju: modni dizajner, pejzažni arhitekta, bankar, finansijski savetnik, menadžer.
 
Blizanci
 
Blizanci imaju mnogo talenata i vrlo su prilagodljivi, ali im je stalno potrebna motivacija da bi napredovali u poslu. Veoma su šarmantni i majstori su komunikacije.
 
Najbolji poslovi za Blizance su: učitelj, stručnjak za odnose s javnošću, menadžer, stručnjak za komunikacije.
 
Rak
 
Pripadnici ovog znaka su odlučni i pouzdani i imaju izražen smisao za lepo. Profesije koje im se preporučuju: modni dizajner, pejzažni arhitekta, bankar, finansijski savetnik, menadžer.
 
Lav
 
Lav je ambiciozan i voli svetsla pozornice. Poslovi najbolji za ovaj znak su: glumac, dizajner, organizator događaja, menadžer prodaje.
 
Devica
 
Device su perfekcioniste i obraćaju pažnju na sve detalje. Idealne profesije, prema astrologiji: naučni istraživač, investitor, terapeut, statističar, izvršni pomoćnik.
 
Ovaj znak je odgovoran i zaštitnički nastrojen. Ponekad može da bude previše rasejan odnosno da mu "glava bude u oblacima". Kao najbolje profesije izdvajaju se: socijalni radnik, medicinska sestra/tehničar, učitelj, logoped, socijalni radnik.
 
Vaga
 
Šarmantne i društvene Vage su najbolje u uspotavljanju poslovnih kontakata i nenadmašne u komuniciranju.
 
Zanimanja koja im se preporučuju: pravni analitičar, organizator događaja, privatni biznis, psoao u sektoru ljudskih resursa.
 
Škorpija
 
Ljudi rođeni u ovom znaku su veoma znatiželjni i ne zaustavljaju se dok ne dođu do rešenja. Prava zanimanja: psiholog, lekar, inženjer, analitičar tržišta, finansijski savetnik.
 
Strelac
 
Strelčevi vole dimanične i kreativne poslove, ne podnose rutinu. Zanimanja koja im se preporučuju: menadžer za odnose sa javnošću, instruktor, detektiv, personalni trener, poslovi u turizmu.
 
Jarac
 
Ovaj znak je pragmatičan i dobro defniše radne zadatke. Prema astrologiji najbolji poslovi za njega su: menadžer, računovođa, bankar, medicinska sestra/tehničar, učitelj, programer.
 
Vodolija
 
Vodolije su veoma radoznale i slobodoumne. Ne pristaju na konvencionana razmišljanja, ukoliko se ne slažu sa time. Zanimanja za njih: trener, inženjer zaštite okoline, glumac, naučnik.
 
Ribe
 
Pripadnici ovog znaka su veoma intuitivni i lako obavljaju poslove koji zahtevaju strpljenje i razumevanje, a to su: fizioterapeut i ostali poslovi u medicini, socijalni radnik, poslovi u trgovini, piše ŽenaBlic.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )