FOTO: InfoBijeljina

Gradska uprava Bijeljine platila je Centru za slobodne izbore i demokratiju /Cesid/ iz Beograda da sprovede istraživanje javnog mnjenja u gradu, čije rezultate nije objavila, navodeći da služe za interne potrebe, javlja Srna.

Umjesto rezultata istraživanja ili objašnjenja za paradoks da se istraživanje javnosti taji građanima čijim je novcem i plaćeno, predstavnici gradske vlasti Srni su dostavili odgovor da je istraživanje rađeno za interne potrebe Gradske uprave Bijeljina.

"Rezultati će biti iskorišteni za bolje usklađivanje razvojnih planova grada sa potrebama građana, odnosno za jasniji uvid u stavove građana o razvojnim prioritetima Bijeljine", navodi se u odgovoru.

Cesid je istraživanje vršio na uzorku od 500 građana Bijeljine putem telefonske ankete.

Gradski portal "Info Bijeljina" objavio je tvrdnje jednog od anketiranih sugrađana da su ga pitali i kojeg bijeljinskog političara najviše cijeni i za koga bi glasao da se sada održavaju lokalni izbori, koji slijede naredne godine.

POVEZANA VIJEST:

Gradska uprava Bijeljina platila anketiranje: Građane pitali ZA KOGA BI GLASALI

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )