FOTO: null

Članovi Odbojkaškog kluba Radnik Ana Damjanović i Dejan Jocić tokom ljeta nastupaće za žensku kadetsku, odnosno mušku juniorsku reprezentaciju BiH, saopštili su selektori ovih selekcija.

Ana Damjanović do sada je uglavnom igrala na poziciji korektora, a već više od godinu dana član je ženske seniorske ekipe. Pripreme ženske kadetske reprezentacije obaviće se u Mostaru od trećeg do jedanaestog avgusta, nakon čega će selekcija selektora Radmile Marković otputovati u Bar na balkansko kadetsko prvenstvo koje se održava od dvanaestog do šesnaestog avgusta.

Dejan Jocić igra na poziciji srednjek blokera, a u seniorskom pogonu Radnika je već dvije godine, od čega je godinu dana standardni član prve postave ekipe koja je prethodnu sezonu završila na četvrtom mjestu Premijer lige. Selektor juniorske muške reprezentacije pripreme će obaviti u Čitluku od četrnaestog do dvadeset drugog avgusta. Nakon toga otputovaće u Vrnjačku Banju, gdje će se od dvadeset trećeg do dvadeset sedmog avgusta održati balkansko prvenstvo za juniorke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )