FOTO: null

Članovi udruženja amputiraca Bijeljina skidanjem proteza i ćutanjem iskazali su nezadovoljstvo kvalitetom i načinom dobijanja ortopedskih pomagala, ističući da ovaj problem već duže traje.

Članovi ove organizacije najavili su da će javno skinuti proteze i vratiti ih institucijama, ukoliko nadležni u narednom periodu ne riješe njihove zahtjeve. 

U prostorijama Organizacije amputiraca postavljeni su transparenti na kojima je, između ostalog, pisalo "Naša proteza je naš život", "Ugradili smo noge i ruke u temelje Republike Srpske, poštujte to!", "Vratite nam dostojanstvo, zaslužili smo!". 

Nezadovoljni kvalitetom i načinom dobijanja oprtopedskih pomagala, Organizacija amputiraca "Udas" Republike Srpske sa regionalnim udruženjima amputiraca u Doboju, Bijeljini, Trebinju i Banjaluci organizovala je danas zajedničku akciju postavljanja ortopedskih pomagala u regionalnim kancelarijama, kako bi ukazali na ovu problematiku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )