FOTO: null

U periodu od 04. Do 10.maja 2015.godine obilježava se treća „Međunarodna nedjelja bezbjednosti u saobraćaju“ Ujedinjenih nacija.

Ove godine globalna sedmica bezbjednosti posvećena je bezbjednosti djece u saobraćaju i obilježava se u vidu kampanje „SaveKidsLives“ (Sačuvajmo živote djece) provođenjem različitih preventivnih aktivnosti u bezbjednosti saobraćaja. Kampanja poziva na preduzimanje različitih aktivnosti kako bi spasili živote djece na putevima širom svijeta.

Tim povodom Amd Auto Ugljevik u saradnji sa OŠ Aleksa Šantić iz Ugljevika organizuje šetnju učenika svih uzrasta prometnim ulicama grada 08.05.2015. godine u periodu od 12.30 – 13.00h. Planiramo djecu izvesti sa biciklima, rolerima i kao pješake na puteve da bi i sami osjetili i pokazali kako su nam oni najosjetljivija grupa učesnika u saobraćaju i kako ih moramo zaštiti,izjavio je direktor škole Sreten Lukić.

Trasa kretanja: Polazak ispred OŠ Aleksa Šantić, ulicom Sveti Sava pored Crkve, Majevička, Karađorđeva i povratak kroz Ćirila i Metodija do OŠ.

Tekst: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )