FOTO: InfoBijeljina.com

U Bijeljini je večeras održana Izborna skupština Aktiva mladih Gradskog odbora Ujedinjene Srpske. Za predsjednika Aktiva mladih je izabran Aleksandar Vlačić.

- Očekujemo dobar rezultat u Bijeljini na lokalnim izborima naredne godine, a večerašnje prisustvo i podrška predsjednika partije Nenada Stevandića nam puno znači. Večerašnja skupština Aktiva mladih je početak priprema za naredne lokalne izbore, rekao je Milan Trninić predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Bijeljini.

Image may contain: 3 people, people sitting and suit

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, je istakao da je svijetla strana političke scene u Srpskoj odnos Ujedinjene Srpske prema mladima.

- Imamo direktore sa 28, 29 godina, ministre, potpredjednika Skupštine sa 33, 34 godine i to su najmlađi funkcioneri u Srpskoj u njenoj istoriji. Devedeset odsto naših funkcionera su mladi ljudi i to je najbolji način da oni ovdje ostanu, da im se da da preuzmu odgovornost. Imamo obavezu da u svakom gradu to prezentujemo, i naši načelnici odjeljenja u opštinama i gradovima gdje smo u vlasti imaju po 27, 28 godina. Mi smo na to ponosni i to preporučujemo i drugim parijama. U Bijeljini očekujemo da mladi naše stranke budu energetski potencijal koji može da donese promjene na bolje.

Image may contain: 11 people, people standing and indoor

Stevandić je istakao da je ranije bila priča da mladi nemaju iskustva, međutim u modernim tehnologijama, u modernom menadžmentu, ernergetskim sistemima, kako kaže, mladi imaju više iskustva od starijih jer su upoznati sa modernim tehnologijama.

- Oni imaju prednost koju moramo da iskoristimo i na izborima i poslije izbora - rekao je Stevandić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )