FOTO: InfoBijeljina

O odlasku Alekse Avramovića iz Partizana se šuška već neko vrijeme. Dubai se pominjao kao potencijalni klub, a sada su se pojavile vijesti da je to ipak novi evroligaš Pariz. Prema saznanjima, taj posao nije završen i zavisi od toga kako će se odvijati situacija sa trenerom.

Avramović ima ugovor sa Partizanom još godinu dana, ali su sve prilike da će klub napustiti ovog ljeta, a vidjećemo kako će biti dogovoreni uslovi raskida.
 
Među prvima je u redu za njega Pariz, novi tim u Evroligi. Međutim, ova situacija nije jednosmjerna, odnosno zavisi od toga ko će voditi ekipu.
 
Kako saznaje Sportal, ideja je da klupu preuzme Petar Božić, a ukoliko se to dogodi, može se očekivati da i Aleksa Avramović pojača njihove redove.Njegov prosječan učinak u Evroligi je bio deset poena, 1,8 skokova i isto toliko asistencija.
 
Što se Božića tiče, imao je izuzetno dobru sezonu u Londonu, sa kojim je dogurao do polufinala Evrokupa i šampionske titule u Engleskoj.
 
Željko Obradović je krenuo sa remontom tima, pa se već rastao za Zekoj Ledejom i Kevinom Panterom, dok je za sada objavljeno da je dogovorena saradnja sa  Vanjom Marinkovićem, Ifeom Lundbergom i Frenkom Nilikinom.
 
Pominjano je i ime Arijana Lakića, ali klub nije zvanično potvrdio da se do realizacije došlo.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )