FOTO: InfoBijeljina

Košarkaši Partizana poraženi su od Albe u gostima rezultatom 97:74 (18:23, 29:11, 19:19, 31:21) u poslednjem, šestom kolu Top 16 faze Evokupa, utakmici koja nije imala veliki značaj.

Prvu četvrtinu Partizan je završio sa pet koševa prednosti (23:18), međutim, već u drugoj četvrtini berlinska Alba je bila bolja i nije ispuštala vođstvo do poluvremena.

Domaćini su imali čak 69% procenat šuta za tri poena, dok Partizan sa skromnih 26 procenata nije mogao parirati domaćinu. 

U nastavku drugog poluvremena Alba je držala igru u svojim rukama, dok je Partizan uz loše šuteve sa linije slobodnih bacanja uspio da zadrži 13 poena razlike koju su domaćini ostvarili u poluvremenu. 

Poslednju četvrtinu Alba je imala odlične šuteve i utakmicu sigurno privela kraju, sa ubjedljivih 23 poena prednosti. Domaćini su bili šuterski raspoloženi u šutu za tri poena.

Crno-bijeli su Top 16 fazu završili sa dvije pobjede i četiri poraza, pa se sa poslednjeg mesta na tabeli opraštaju od Evrokupa.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )