FOTO: InfoBijeljina

Ativ žena SNSD-a Bijeljina, na inicijativu dr Milice Lovrić, organizovao je posjetu manastiru Liplje i Banji Vrućici-Teslić gdje je domaćin bio ministar zdravlja Dragan Bogdanić.

- Svakodnevne obaveze žene su brojne, tako smo u želji da se opustimo, družimo i duhovono osvježimo u manastiru Liplje, zadužbini Nemanjića, organizovali jednodnevni izlet, rekla je dr Lovrić i naglasila da žene uprkos svim obavezama, uspiju da se dobro organizuju. 

- Žene su u osnovi nježna, ali vrlo moćna bića i imaju unutrašnju sposobnost organizacije i mogućnost da usklade sve obaveze koje život nosi. Naše žene su uprave takve i polazeći od sebe, mogu reći da je ovo jedan načina da se unutrašnja energija revitalizuje,odnosno, kroz lijepa druženja i opuštenu atmosferu dobijamo povrat energiekoji se ne može sa bilo čim, naglasila je dr Lovrić.

Druženje je potom nastavljeno u Banji Vrućici gdje ih je dočekao menadžment Hotela „Kardial“ ali i ministar zdravlja RS Dragan Bogdanić koji je preuzeo ulogu domaćina. Dr Milica Lovrić je istakla da je ovo jedan od pokazatelja jedinstva i  timskog rada u SNSD-u.

- Samo timskim radom i jedinstvom možemo mnogo toga da učinimo za sve naše građane, a tako ćemo pod zastavom Srpske i svim srcem za Srpsku nastaviti raditi i u narednim godinama, poručila je dr Lovrić.

Ministar zdravlja Dragan Bogdanić je riječima dobrodošlice pozdravio gošće iz Semberije i istakao da su žene pokazale da su organizovane, snažne i spremne za sve životne izazove.

- Semberija je područje prirodnih, privrednih i ljudskih resursa i zadovoljstvo je ugostiti i družiti se vama. Svi zajedno, složno i odlučno mežemo mnogo dobrog učiniti, kako za Semberriju, tako i za cijelu Srpsku. Siguran sam da ćemo tako raditi i narednih godina, poručio je Bogdanić. Da su žene su uvijek zajedno i solidarne, naglasila je Tanja Bošnjaković, predsjednica Aktiva ževa bijeljinskog SNSD-a uz poruku da je uvjerena da će uvijek biti jake i jedinstvene. 
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )