FOTO: InfoBijeljina

Aktiv žena GO DEMOS Bijeljina organizovao je juče na Gradskom trgu „Slatki dan – Bez dileme.

Građani i prolaznici imali su priliku probati razne poslastice koje su pripremile vrijedne članice Aktiva žena.

Ruža Milošević, kandidat DEMOS-a za Narodnu skupštinu RS IJ-6 je istakla da su članice Aktiva žena GO DEMOS Bijeljina pripremile ovo slatko posluženje kako bi se danas družile sa sugrađanima, kao i sa drugim političkim subjektima i time pokazale da kampanja može biti i drugačija. 

„Vrijedne članice našeg aktiva, uz pomoć omladine DEMOS-a, organizovale su danas ovaj predivni susret sa našim sugrađanima i kandidatima, gdje smo svi zajedno imali priliku družiti se, razgovarati i uživati u poslasticama. Ovim želimo dati primjer kako kampanja može proticati i u nekim finim tonovima, u duhu kompromisa, saradnje iznad podjela i političke korektnosti, što su i jedni od osnovnih principa politike za koju se DEMOS zalaže, jer građani nas biraju da radimo za njih“, rekla je Ruža Milošević

Događaj je naišao na podršku i odobravanje mnogobrojnih građana, koji su se tom prilikom neposredno upoznali i porazgovarali sa pojedinim kandidatima DEMOS-a iz IJ-6.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )