FOTO: null

BIJELJINA - Omladina bijeljinske mjesne zajednice Ledinci danas je organizovala biciklističku vožnju po semberskim selima, na dionici dugoj desetak kilometara, s ciljem promocije, prije svega, zdravog života, sportskog duha, te da svoje vršnjake pokušaju

Vožnja biciklima startovala je iz naselja Pet jezera, a potom je vodila kroz naselja Novo Selo, Dijelovi, Popovi i Amajlije. 

"Mladi ljudi danas provode vrijeme, uglavnom, ispred televizora, računara, a najčešće telefona. Zato smo mi našu malu aktivnost i nazvali `Ostavi telefon i provozaj bicikl", kaže Aljoša Mitrović, jedan od omladinaca. 

Prema njegovim riječim, njihova namjera je bila da podsjete sugrađane da je vožnja bicikla lakši, ekološkiji i zdraviji način prevoza, a nadležne u gradu da Bijeljina nema dovoljno biciklističkih staza. 

"Umjesto da vrijeme provodite na internetu, dođite i provozajte se sa nama", poručuju svojim vršnjacima omladici iz mjesne zajednice Ledinci i najavljuju još sličnih aktivnosti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )