FOTO: EPA-YOAN VALAT

Penzionisani američki teniser Andre Agasi kazao je da nije bilo smisla nastaviti saradnju s Novakom Đokovićem iz razloga što njih dvojica na dva različita načina shvataju tenis.

Amerikanac je istakao da je Đoković imao velikih problema s laktom i da je bilo jako teško da napreduje, te da je sve išlo veoma sporo.
– Cilj naše saradnje je bio da da mu pomognem da se vrati. Oduševljava me njegov tenis i želio sam da ga vidim što prije u vrhu, ali imao je problem sa laktom i bilo je teško da napreduje. Sve je išlo veoma sporo – kazao je Agasi.

Nakon toga, on je rekao da drugačije shvata od Đokovića i da mu nije bilo smisla nastaviti saradnju.

– On shvata tenis na jedan način, ja na drugi i zbog toga smo okončali saradnju. Kada sam vidio da mu ne pomažem, nije bilo smisla da nastavimo. Nisam mu bio potreban u tom trenutku. I dalje se poštujemo. Vjerujem da će se vratiti jer je sve u njegovim rukama, a vidi se da želi da pobjeđuje – završio je ovaj proslavljeni teniser.

Đoković je nedavno poražen u četvrtfinalu Roland Garosa na kojem je pokazao blagi napredak u svojoj igri, a sljedeću priliku za dokazivanjem imaće na Vimbldonu, piše Klix.ba.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )