FOTO: null

Ispred Advokatske kancelarija Stevanović na mejl adresu redakcije portala InfoBijeljina je stigao demanti na pisanje pojedinih medija, u ime Igora Dodika iz Banja Luke, čije pravne interese zastupa pomenuta kancelarija, a sve u vezi vijesti koja je objavl

U ovom članku, koji su pojedini mediji objavili je navedeno da njihov klijent vlasnik kompanije „Prointer“ d.o.o. Banja Luka, i da se navodno njegova firma nalazi pred poslom godine i trebalo bi da inkasiraju 23.247.863,00 KM of Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

U tom smislu, Igor Dodik je ovlastio pomenutu kancelariju da objavimo saopštenje za javnost, koje prenosimo u cjelosti:

Već duži vremenski period, pojedini mediji vrše neistinito i kontinuirano saopštavanje po kome gospodin Igor Dodik i njegova porodica imaju udjele, odnosno interese u vezi sa kompanijom „Prointer“ d.o.o. Banja Luka. Ovi navodi su u cjelosti neistini, netačni i samo bespotrebno narušavaju ugled i dostojanstvo gospodina Igora Dodika i njegove porodice.

Gospodin Igor Dodik je mlad porodičan čovjek koji se školovao u najkvalitetnijim domaćim i međunarodnim školama i vratio se u svoju domovinu. Za život u Republici Srpskoj se odlučio zato što ovdje vidi budućnost, te svojim aktivnostima i svojim načinom rada i postupanja želi da doprinese da Republika Srpska bude bolje mjesto za sve njene građane. Naš klijent  vodi porodični agro-biznis,  koji svake godine ostvari dobre rezultate i koji redovno stvara novu vrijednost, kako za svoje zaposlene, tako i za lokalnu i republičku zajednicu urednim plaćanjem plata, poreza, doprinosa i raznih drugih poreskih davanja. Biznis koji vodi je zasnovan isključivo na tržišnim principima. 

Medijski navodi po kojima on planira da dobije razne poslove iz domena IT sistema i softverskih programiranja su neistiniti, i samo stvaraju lošu sliku za gospodina Dodika i njegovu mladu porodicu. 

U tom smislu, Igor Dodik obavještava javnost da su netačni navodi da je on vlasnik „Prointer“ d.o.o. Banja Luka, te da nema nikakve lične ili druge povezane interese sa tim biznisom, a što se može utvrditi i uvidom u registar Okružnog privrednog suda u Banja Luci koji je nadležan za evidencije koje se tiču vlasništva nad kompanijama u području grada Banja Luka“.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )