FOTO: null

Advokat Duško Tomić i Radenko Božić, sekretar Lovačkog udruženja "Semberija", potukli su se u srijedu u kancelarijama ovog društva, a s cijelim slučajem upoznata je i policija.

Kako nezvanično saznajemo, Tomić je došao poslovno do Božića u njegovu kancelariju, a ovaj je ubrzo pozvao policiju i prijavio uznemiravanje.

"Božić je prijavio uznemiravanje na poslu od strane Tomića, a dok je policija došla njih dvojica su se već bili potukli", kazao nam je izvor, koji je dobro upućen u cijeli slučaj.

Radenko Božić nam je kratko rekao kako ga je Tomić prvi napao.

"Vrijeđao me je konstantno i kada sam pokušao da izađem iz kancelarije nasrnuo je na mene, izgrebao mi ruku i raskrvario usnu", kazao je Božić. 

Sa druge strane, Tomić, koji nam se nije javljao na telefon, za federalne medije je rekao kako ga je Božić napao i tom prilikom ozbiljno povrijedio.

"Otišao sam s klijenticom u prostorije Lovačkog udruženja, koje se nalazi u centru Bijeljine, da sekretaru Udruženja Radenku Božiću predam poziv za sud jer se već tri puta nije pojavio. Naime, moja klijentica ga je tužila da ju je prevario prilikom kupovine jedne kuće za 85.000 KM, ali on se nije pojavljivao u sudu na ročištima. Kada smo došli u prostorije Lovačkog društva, on je zaključao vrata da ne možemo izaći, a potom je fizički nasrnuo na mene. Opalio me pesnicom, izbio mi je dva zuba i polomio vilicu", kazao je Tomić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )