FOTO: null

Zašto da izaberete samo jedan stil, kada možete imati sve: to je upravo adidas NEO kolekcija, miks sportskog i modnog stila savremenog dizajna. adidas NEO i ove sezone obezbjeđuje nevjerovatan spoj sportske udobnosti i modernog izraza.

Cloudfoam Race modeli će svojim dizajnom i upečatljivim detaljima zaokupirati svačiju pažnju. Dizajn pun boja i reljefa je omiljen među svjetskim trendseterima.

Cloudfoam Lite Racer za muškarce (šifra: AW4032)

Budite brzi, upadljivi i urbani. Kombinacija Cloudfoam tehnologije sa memorijskom pjenom uz laganu tekstilnu postavu osigurava vam dugoročnu udobnost.

Cloudfoam Lite Racer za žene (šifra: AW4023)

adidas Cloudfoam Lite Racer patike su namjenjene za djevojke koje vole sportski i ležeran izgled. Za udobnost od đona do vrha – uz pomoć Cloudfoam tehnologije i dvobojnog mrežastog platna.

Cloudfoam Revival Mid za muškarce (šifra: AW3950)

Basket stil za moderan i urban izgled. Čvrst materijal i nenametljiv dizajn se uklapa u svaku vašu aktivnost. Cloudfoam tehnologija u središnjem dijelu i đonu sa gumenim dodacima omogućavaju vam komfor i superiornu udobnost.

NEO izražava urbani stil, opuštenost i modernu gradsku kombinaciju. Ono što je sigurno jeste da će se ove patike sa lakoćom prilagoditi svakom vašem stilu oblačenja, raspoloženju, ali i načinu na koji provodite svoje slobodno vrijeme. NEO kolekcija donosi originalne modele i za devojke i za mladiće i dozvoljava kombinovanje trendova sa sportskim stilom, uz komade koji su idealni za prelazne sezone i sva godišnja doba.

adidas Neo modele možete potražiti u Sport Vision radnjama ili na www.sportvision.ba

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )