FOTO: Twitter

Crvena zvezda rutinski pobijedila Mornar i odmakla crno-bijelima dvije pobjede.

Crvena zvezda ostvarila je očekivanu pobjedu protiv Mornara iz Bara 95:75 i uradila je to takođe u skladu sa očekivanjima - bez previše napora. Crveno-bijeli su ovim trijumfom sami izbili na vrh tabele i iskoristili su još jedan kiks Partizana da mu odmaknu na dvije pobjede prednosti, pa sada imaju skor 7-1.
 
Meču protiv nejakih Barana, trener crveno-bijelih Janis Sferopulos pristupio je više kao treningu, jer je uspio da rasporedi minutažu igračima tako da najmanje vremena na terenu provedu Miloš Teodosić i Luka Mitrović (manje od 11 minuta), inače najopterećeniji igrači u Evroligi. Sa druge strane, Jago Dos Santos dobio je skoro pola sata da stekne rutinu i da uđe u ritam pred naredne, ozbiljnije izazove, jer će morati da uskoči na mjesto povrijeđenog startnog plejmejkera Zvezde Šabaza Nejpijera. Amerikanac je gledao večerašnji meč sjedeći kraj terena "u civilu", u društvu kapitena crveno-bijelih, Branka Lazića.
Standings provided by Sofascore
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )