FOTO: null

Bijeljinski Karate klub “Šampioni“, proteklog vikenda, organizovao je 3. Međunarodni karate turnir u Banji Koviljači i ujedno proslavio šestu godinu svoga postojanja.

Na turniru je učestvovalo 400 takmičara iz 30 klubova zemalja regiona. Specijalni gost na otvaranju turnira bio je predsjednik Karate federacije Srbije Slavoljub Piper.

„Posebna čast i zadovoljstvo nam je što je upravo Slavoljub Piper podržao jedan ovako veliki događaj od opšteg značaja i interesa, kako za naš klub, tako i za Banju Koviljaču. Nadam se da smo kao organizatori turnira ostavili dobar utisak na učesnike, a svakako da ćemo nastojati da naš rejting održimo i ubuduće”, kaže Milorad Marković predsjednik KK “Šampioni”. 

“Šampioni” su, pored toga što su pokazali da su dobri organizatori i domaćini, na ovom turniru, dokazali zbog čega su najuspješniji klub, osvojivši osam zlata, tri srebra i tri bronzane medalje.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )