FOTO: null

Beograd je na nogama! Hiljade navijača se sjatilo na plato ispred Skupštine grada da pozdravi omladinsku reprezentaciju Srbije! Prema gruboj proceni, trenutno je na dočeku oko 100.000 ljudi.

20:50 - Reprezentativci sa balkona Skupštine Beograda pevaju u glas sa hiljadama ljudi, dok će večeras u Novom Sadu biti priređen doček za petoricu reprezentativaca i članova Stručnog štaba iz ovog grada!

20:46 - Jedan od junaka prvenstva Nemanja Maksimović, koji je drugim golom u finalu direktno doneo pehar u Srbiju kaže da je zajedništvo ključ uspeha.

20:45 - Kapiten reprezentacije i najbolji golman Svetskog kupa kaže da su mu se ostvarili dečački snovi da se popne na čuveni "balkon". Njegova poruka je: "Verujte u nas"!

20:43 - Paunović poručuje da je ovaj uspeh prilika za renesansu srpskog fudbala i da je sada potreban još veći rad.

20:41 -  Selektor Paunović poručuje da pehar svetskog šamiona pripada narodu i da je uspeh postignut jedinstvom, zajedništvom i pameću.

20:40 - Fudbaleri Srbije poklonili navijačima lopte

20:35 - Svi reprezentativci predvođeni selektorom Veljkom Paunovićem i prisutnim hiljadama ljudi recitovali molitvu "Oče naš"

20:30 - Orlići pevaju: Oj Kosovo, oj Kosovo!

20:25 - Orlići pevaju: Igraj i pobedi!

20:20 - Paunović: Srbijo, pozdravite šampione! Živela Srbija, živeli šampioni sveta!

20:15 - Orlići sa horom Čarolija pevaju Bože pravde

20:10 - Paunović i Orlići na balkonu

Stručni štab reprezentacije Srbije na čelu sa Veljkom Paunovićem i svim igračima koji su osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu.

20:00 - Orlići stigli u gradsku skupštinu

Orlići stigli u gradsku skupštinu. Bakljada ispred skupštine. Više od 100.000 građana viče: Dajte Brazil da se igramo!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )