FOTO: MojEnterijer

Došao je trenutak kada proslavljamo Vaskrs. Zbog pandemije korona virusa proslavljaćemo ga samo u krugu svoje porodice, ali to ne znači da naša praznična trpeza ne bi trebalo da izgleda senzacionalno.

Kao i obično, ključna stvar krije se u sitnim detaljima zahvaljujući kojima će svaki sto imati savršenu prazničnu dekoraciju. Recimo, dovoljan vam je samo lijep stoljnjak, nekoliko običnih bijelih tanjira, sezonsko cvijeće na sredini stola, lale su pravi izbor, naravno vaskršnja jaja, i jedna do dvije keramičke figurice u obliku zeca. I to je to, vaša praznična trpeza je spremna!

Ipak, ako želite nešto malo drugačije, možete odabrati poseban stil u okviru kog ćete dekorisati svoj sto za ručavanje. Naš izbor ovoga puta bio bi rustični stil, za koji će vam biti potrebni pastelni tonovi, drveni detalji u vidu grančica, lišća i cvijeća koje možete pronaći u svom dvorištu, i vaša praznična dekoracija je spremna.

Donosimo vam 10 najljepših predloga za dekoraciju vaše vaskršnje trpeze:

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )