FOTO: null

Peti muzički festival ,,Bir fest,, u Bijeljini pružio je posjetiocima trodnevni dobar provod uz urbanu muziku i legendarne izvođače iz regiona. Poslednje vrečeri nastupili su ,,Tropico band,, i ,,Bad copy,, gdje je i najveći broj posjetilaca bio.

Tropico band je oduševljen odzivom ljudi, prezadovoljni su i time što je publika već znala skoro sve njihove nove pjesme, a album je izašao skoro. 

- "Bilo nam je i više nego fenomenalno! Još uvijek smo pod utiskom, oduševljeni smo brojem ljudi ali i reakcijom publike na novi album", rekao je Sale iz Tropiko benda za portal InfoBijeljina, dodajući da će doći ponovo prvom prilikom, jer ovakvu energiju i druženje, sa ovakvom publikom, sigurno ne žele propustiti! 

Organizator Goran Bjelcanović kaže da je zadovoljan što je manifestacija, koja je u gradu okupila desetine hiljada ljudi, prošla bezbjedno i što je publika uživala u nastupima muzičkih legendi, kao što su "Riblja čorba", Tanja Jovićević, "Atomsko sklonište", "Neverne bebe", "Tropiko bend" i "Bed kopi".

Prema njegovim riječima, značaj "Bir festa" je i u tome što svake godine pruži šansu i mladim domaćim grupama da nastupe na velikoj bini, uz vrhunsku produkciju i pred hiljadama posjetilaca. 

Kako je izgledalo sinoć na nastupu Tropiko benda pogledajte kroz par kadrova koje je ekipa portala InfoBijeljina snimila.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )