FOTO: Srna

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je na današnjem sastanku sa komandantom EUFOR-a u BiH general-majorom Aleksanderom Placerom da je mir ključno pitanje za sve u BiH i da je u tom smislu veoma važna uloga EUFOR-a.

Uloga pripadnika EUFOR-a je veoma značajna za očuvanje mira i stabilnosti i imam veoma pozitivno mišljenje o vašoj misiji u BiH – istakao je Dodik.

General Placer je na sastanku sa srpskim članom Predsjedništva BiH u Istočnom Sarajevu naglasio da su on, kao glavnokomandujući, i EUFOR u cjelini isključivo u misiji čuvanja mira i stabilnosti, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.
 
– Mi se ne bavimo politkom. Naš cilj su mir i stabilnost. Ovo je teško vrijeme i veoma je pozitivno što se 19 zemalja ujedinilo s ciljem očuvanja mira i stabilnosti – istakao je general Placer i zahvalio Dodiku na današnjem razgovoru.
 
Prethodno je u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu održan sastanak zvaničnika Srpske sa ambasadorima evropskih zemalja u BiH.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )