FOTO: InfoBijeljina

Na sanacione radove na sportskoj sali u Račanskoj ulici, izvršene 2019. godine, još uvijek nije istekla garancija i slijedi ozbiljnija popravka krova, saopšteno je iz Gradske uprave, nakon jutrošnjeg sastanka održanog u Direkciji za razvoj i izgradnju grada Bijeljina.

Na ovom sastanku je, dodaje se, razgovarano o problemu prokišnjavanja u ovoj sportskoj sali. 

"Pored predstavnika Gradske uprave i Direkcije sastanku su prisustvovali i predstavnici sportskih klubova koji ovu salu koriste za treninge i odigravanje prvenstvenih utakmica. Ovom prilikom najavljeno je da će izvođač radova pristupiti ozbiljnijoj popravci krova čim se stvore vremenski uslovi za to, kao i da će se pokušati odgoditi prvenstvena kola za klubove koji utakmice igraju u ovoj sali", navodi se u saopštenju iz Gradske uprave.

Kako se podsjeća, sala je kompletno renovirana 2019. godine, što je uključivalo i zamjenu krova i parketa, ali opet dolazi do problema. 



"Za izvršene radove još uvijek nije istekla garancija, pa će izvođač otkloniti trenutni problem", navedeno je u saopštenju, te se dodaje da je u Direkciji naglašeno da je već sad jasno da se problemu treba ozbiljnije pristupiti, te iznaći trajno rješenje.

Podsjetimo, kako je InfoBijeljina ranije pisala, sportisti su prije nekoliko dana izrazili javan revolt zbog stanja u ovoj sali, koja prokišnjava, zbog čega su im treninzi i takmičenja onemogućeni.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )