FOTO: ABA LIGA

Iskusni košarkaš Miroslav Raduljica rekao je da nije dobio pravu šansu u Crevnoj zvezdi.

Raduljica će naredne sezone braniti boje grčkog Marusija, a istakao je da mu je mnogo pomoglo što je prije promjene kluba proveo mjesec dana na pripremama sa Crvenom zvezdom i Duškom Ivanovićem.
 
– Zanimljiva sezona u smislu, pričamo o meni, a dotaći ću se i kluba. Nezasluženo mislim da nisam dobio šansu i u priči sa trenerom došli smo do zaključka da je možda ranije trebalo da mi kaže ako me nije vidio u timu i da probam da se ja nađem negdje drugdje. Samo mi je žao što nisam dobio priliku jer mislim da sam mogao jako dobro da je iskoristim i da uopšte nisam bio za bacanje. Ali dobro, trenerova filozofija. I ja sam je jako poštovao. On ima prema svima očinsku figuru i kao trener i kao osoba i tu nema puno diskusije, njegova se riječ i odluka poštuje – rekao je Raduljica.

Osvrnuo se i na odnos kluba sa Malom Kalemegdanu prema njemu za nešto manje od godinu dana saradnje.

– Ja sam radio šta je bilo do mene, i više nego što je bilo do mene, bar u ovim godinama, a mislim da nisam dobio neki zasluženi rispekt, bar na osnovu i nekih starih zasluga, ako ćemo i o tome da pričamo. Ali, nema veze. Nije mi žao što sam bio nego samo što pred navijačima nisam uspio da pokažem više od onoga što sam pokazao u onih par utakmica. Sve je to tako ispalo da sam presjedio cijelu sezonu, a nisam bio za bacanje i onda je ta priča bila da sam ja tu došao da završim karijeru što mi uopšte nije bio cilj – niti da ta priča krene niti je bio moj cilj da završim karijeru, pogotovo ne na taj način. Jako je glupo da neko ko je uvijek igrao na vrhunskom nivou i u vrhunskim klubovima završi sjedeći na klupu zato što mu neko nije dao šansu, zar ne- rekao je Raduljica na pitanje o sezoni provedenoj u Crvenoj zvezdi, prenosi B92.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )