FOTO: InfoBijeljina

Čvrsto ću štititi interese Ugljevika, Semberije, Majevice i Posavine u Narodnoj skupštini Republike Srpske, poručio je kandidat SDS-a za narodnog poslanika Milorad Jovičić na večerašnjoj predizbornoj konvenciji u ovoj podmajevičkoj opštini pred 1.000 članova i simpatizera SDS-a.


Jovičić je podsjetio da interese Ugljevika najdosljednije može zastupati onaj ko u njemu živi i dijeli sudbinu građana. 
-Kao odbornik u SO-e Ugljevik grčevito sam se borio protiv priče Komsar i famozne treće faze. Zagovornik sam državne firme, čuvanja prirodnih resursa i ako treba da se gradi nova faza neka iza toga stoji država a ne sumnjiva priča iz Dagestana. U NS RS na isti način ću reagovati na svaku aktivnost koja bi štetila građanima Republike Srpske-rekao je Jovičić.
 
On je dodao da će se zalagati za vladavinu prava, za zaštitu svakog stanovnika od samovolje, prevelike snage i zloupotrebe onih koju su na vlasti.
 
-Zalagaću se bolji život svih stanovnika Republike Srpske, a ne za raslojavanje i bespravno bogaćenje pojedinaca kako je to činila aktuelna vlast-istakao je Jovičić. 
 
Biračima je poručio da izađu na izbore, podrže promjene, izraze svoju volju na biračkom mjestu, a ne da ostanu u stanju apatije i nezainteresovanosti za izborni proces u koje ih je svjesno dovela aktuelna vlast propagirajući im frazu da su svi političari isti. 
 
-Nismo svi isti, dokaz moje tvrdnje je i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.  Taj mladi čovjek pokazao je da postoje ljudi koji će sprovesti promjene, istinske a ne kozmetičke. On, Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, uz iskustvo Mirka Šarovića, garant su mojih tvrdnji da nismo svi isti - rekao je Jovičić. 
 
Pobjeda Šarovića i Trivićeve, naglasio je Jovičić, biće pobjeda naroda protiv akuelne nenarodne vlasti.
 
- Sigaran sam da će 2. oktobra u Republici Srpskoj doći do pormjene vlasti jer narod vjeruje u čvrste, poštene, nepotkupljive ljude kakve imamo u SDS-u. Jedino vlast koja proizilazi iz naroda može da služi narodu-istakao je Jovičić.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )