FOTO: Bojan Petričević

U Gradskom pozorišu (GP) "Semberija" u Bijeljini će u nedjelju, 15. septembra, sa početkom u 20 časova, publika biti u prilici da uživa u predstavi "Mila, glumica u nemilosti".

Vanja Krtolina, glumica GP "Semberija", koja igra naslovnu ulogu, kaže da će publika, zapravo, spoznati kako nastaje jedna pozorišna predstava, odnosno kako izgleda svakodnevnica glumaca.

"U predstavi se zapravo radi o pozorišnom životu i načinu na koji se nekada dolazi do uloga, odnosno, u pitanju je više ismijavanje tih stvari. Igram ulogu glumice koja je došla da se poigra sa upravnikom pozorišta u trenucima kada je primijetila da on zapravo ima neprimjerene komentare, ponašanje koje nije prihvatljivo. Kroz cijelu predstavu se prožima kako se zapravo stvara jedna predstava, kako glumac prelazi iz lika u lik, kakva je to jedna mentalna igra i trening, mogu slobodno da kažem. Ne bih puno da otkrivam detalje, ostaviću to publici, da dođe, da vidi i ocijeni", istakla je ova glumica za InfoBijeljinu.

Ovim pozorišnim komadom, kako je naglasila, žele da publici približe kako izgleda život ili dan glumca u pozorištu.

Predstava će, dodaje naša sagovornica, biti odigrana 15. septembra u 20 časova i igra se kamerno.

"Publika može da očekuje mnogo stvari, mraka koji nosi neke elemente iznenađujuće za publiku. U predstavi igra i moj kolega Dušan Ranković, koji igra tog upravnika. Kraj predstave je iznenađenje za sve, koje neću da otkrivam. U suštini, u pitanju je jedna aktivna predstava sa mnogo promjena“, naglasila je za InfoBijeljinu glumica Vanja Krtolina.

Predstava je rađena po tekstu i režiji Milovoja Mlađenovića. U pitanju je duodrama prema motivima monodrame Koste Trifkovića.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )