FOTO: InfoBijeljina

Nasušna je potreba da se stvara i unapređuje povoljan ambijent za rad privrednika i razvoj Srpske po uzoru na Srbiju, poručio je kandidat SDS Ugljevik za narodnog poslanika Milorad Jovičić.

-Naš cilj je da se Srpska razvija po uzoru na Srbiju koja je postala jedno od najvećih gradilišta u Evropi pod vođstvom Aleksandra Vučića-rekao je Jovičić.
 
Nakon što se danas sastao sa gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem, Jovičić je podsjetio da Ugljevik i Loznica njeguju bratske odnose.
 
-Jadrani i Lozničani su naša braća. Kad je najteže bilo u Odbrambeno-otadžbisnkom ratu oni su zdušno pomagali Srbima sa lijeve obale rijeke Drine. Nas Drina spaja, tako je vazda bilo, a tako će biti i u budućnosti-podsjetio je Jovičić.
 
On je dodao da su Srbi iz Republike Srpske zagledani u maticu.
 
-Kao narodni poslanik, stalno ću podsjećati kako se u Srbiji mnogo gradi i radi sve sa ciljem da se i u našoj Srpskoj stvori povoljan poslovni ambijent i  investicije koje donose boljitak svima i otvaraju nas prema svijetu-rekao je Jovičić.
 
Zajedno sa gradonačelnikom Loznice Petrovićem, koji je istaknuti član SNS-a u Srbiji i načelnikom Ugljevika Vasilijem Perićem, Jovičić je prisustvovao 89. Vukovom saboru u Tršiću.
 
-Samo mudrom politikom možemo da budemo brže bolji, uspješniji, zadovoljniji i ponosni na sebe i svoj rad-zaključio je Jovičić.
 
Ugljevičani su naša braća, poručio je gradonačelnik Loznice Petrović.
 
-Republika Srpska je naša emocija, naša ljubav i veza, kao što smo mi matica za njih i ljubav toliko i mi volimo Republiku Srpsku-poručio je Petrović.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )