FOTO: KK PARTIZAN/FACEBOOK

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je poslije pobjede protiv Studentskog centra.

Crno-beli su uz dosta muke pobijedili “studente” 81:79 u Podgorici i tako izborili majstoricu u četvrfinalu ABA lige.
 
– Izjednačena utakmica sa mnogo oscilacija i preokreta. SC je odigrao odlično, a mi smo našli snage da stignemo do pobjede. Želja i energija su bile tu, ali imamo velikih, velikih problema kada je igra u napadu u pitanju. Imamo nevjerovatno loše procente šuta, znam da je pritisak bio prisutan, ali to moramo da riješimo. Momci će dobiti dan odmora, da se osvježe, da dođu sebi prije odlučujuće treće utakmice – rekao je Željko Obradović.
 
Trener crno-bijelih ističe da se tim još uvijek nije oporavio od poraza od Real Madrida u Top 8 fazi Evrolige.

– Kristalno je jasno da je poraz od Reala ostavio veliki trag na igračima. Odbrana je na željenom nivou, natjerali smo rivala u oba meča na mnogo izgubljenih lopti, ali su problem kontrola skoka i šut. Madar? Trebalo bi da bude spreman za naredni meč – rekao je trener crno-bijelih, a prenosi B92.
 
– Igrači Partizana su ljudi kao i svi ostali. Odigrali su više od 70 utakmica ove sezone, mora da dođe do oscilacija, mora da dođe do zamora materijala. Kod nas je problem psihološki zamor poslije poraza od Reala. Moramo to da zaboravimo, iako su iza nas maestralne partije u Evroligi. Moramo da se fokusiramo na iskušenja u ABA ligi. Momci su se borili i izborili i ja im čestitam na tome – poručio je trofejni stručnjak.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )