FOTO: PROMO

Ove godine kompanija "GAMA S" doo slavi 30. rođendan u znaku popusta od 20% na kompletan asortiman. Akcija sniženja traje od 22-30. aprila 2023.godine i pruža priliku kupcima da proizvode vrhunskog kvaliteta kupe po najpovoljnijim cijenama do sada.

S ciljem nagrađivanja vjernosti kupaca, u navedenom periodu, kreirana je posebna rođendanska ponuda u kojoj će svi računi kupaca, bez obzira na njihov konačan iznos i vrstu proizvoda koji se kupuje, biti umanjeni za  20%.
 
Širok asortiman proizvoda, koje kompanija GAMA S ima u svojoj ponudi, zadovoljiće potrebe svakog kupca. Vodeći distributer materijala za grijanje i vodu u Bosni i Hercegovini, rođendanski popust daruje i na program namještaja, bijele tehnike, rasvjete, alata, sanitarija, keramike...
 
Od svog osnivanja 1993. godine, GAMA S  stekla je reputaciju kvaliteta i pouzdanosti u sektoru prodaje i distribucije. Kompanija je svoju poziciju na tržištu izgradila zahvaljujući predanosti, zadovoljstvu svojih kupaca i izvanrednoj usluzi koju pruža. Pored kvalitetnih proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača, brojnih pogodnosti koje nudi prilikom prodaje, GAMA S poznata je i po stručnom i ljubaznom osoblju koje je uvijek spremno da pruži savjete i podršku u odabiru najboljeg proizvoda za kupce.
 
Posjetite GAMA S prodavnicu na adresi Hase bb, od ponedjeljka do subote u periodu od 8-16 sati i iskoristite priliku da  proizvode kupite po sniženim cijenama. Ova posebna akcija odlična je prilika za sve one koji traže kvalitetan materijal za grijanje, vodu, namještaj, bijelu tehniku, rasvjetu ili alate po povoljnim cijenama.
 
Budite dio rođendanske proslave GAME S, iskoristite popuste u uživajte u kvalitetnoj kupovini proizvoda za vaš dom.

PR
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )