FOTO: InfoBijeljina

Fabrika boja i fasadnih materijala EDINTHON je osnovana 2003. godine u Vršanima. Od januara ove godine fabrika je i zvanično počela da posluje na novoj lokaciji u Bijeljini na adresi Stefana Dečanskog 286, u savremeno izgrađenom fabričkom objektu.

Tehnologija proizvodnje i formulacije proizvoda su preuzete od istoimene fabrike iz Švajcarske.  
 
“Osnovna djelatnost firme je proizvodnja materijala za završne radove u građevinarstvu. Naši proizvodi posjeduju CE znak i sve potrebne sertifikate, da su materijali proizvedeni u skladu sa zdravstvenim, bezbjedonosnim i drugim direktivama Evropske unije. Asortiman proizvoda je širok: poludisperzne i disperzne boje za unutrašnje krečenje, fasadne boje na bazi kvarca i silikona, akrilni, mineralni i silikonski završni dekorativni malteri, specijalni malteri za isušivanje kapilarne vlage, podloge i impregnacije, glet mase klasične i armirano-fleksibilne, vodeni emajli, biocidi, tankoslojni termoizolacioni materijali, materijali za zaštitu i restauraciju objekata od kulturnog i istorijskog znacaja”, navode u firmi EDINTHON

 
Dodaju da se naročito ponose proizvodima ISOLTHERM i CASA SANA koji su razvijeni nanotehnologijom i predstavljaju najsavremeniji vid termičke izolacije koji sa debljinom sloja od samo 1mm mijenja stiropor debljine 8cm.  
 
“Pored više od 4.000 zadovoljnih kupaca uspješno vodimo arhivu koja broji više od 11.000 uzoraka boja i fasada koje su ikada napustile proizvodni pogon a sve u cilju kontrole kvaliteta i naše želje da kupcima omogućimo npr. i da poslije 10 godina kupe farbu ili fasadu identične boje i nijanse”, objašnjavaju u ovoj firmi.

 
Ove godine imaju u planu proširenje asortimana i početak proizvodnje hidroizolacija, eco friendly boja sa antibakterijskim djelovanjem kao i ultra light fasadnih maltera sa stabilnim termičkim osobinama. 
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )