FOTO: srna

Lider SNSD-a Milorad Dodik oglasio se nakon sastanka koji je održao sa predsjednicima stranaka Trojke (NiP, SDP i NS) i Draganom Čovićem (HDZ) u Laktašima, te poručio da je postignut je važan iskorak o ključnim pitanjima na evropskom putu BiH.

Danas je u Laktašima održan sastanak političkih lidera na nivou BiH, a domaćin je bio SNSD. 
 
"Na današnjem sastanku postignut je važan iskorak o ključnim pitanjima na evropskom putu BiH. Napravljen je značajan napredak po pitanju Izbornog zakona BiH koji će se finalizirati tokom februara. Politički lideri obavezali su se da nastave konstruktivne partnerske razgovore sa ciljem postizanja dogovora u navedenom roku", saopšteno je iz SNSD-a.
 
Dodik se oglasio na društvenoj mreži "X"  i današnji sastanak sa strankama, koje čine vlast na zajedničkom nivou, ocijenio konstruktivnim.
Podsjećamo, današnji sastanak u Laktašima je bio zatvoren za javnost. Na sastanku su prisustovali Elmedin Konaković (NiP), Nermin Nikšić (SDP), Edin Forto (NS) i Dragan Čović (HDZ).
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )