FOTO: Glas Srpske

Policija je uhapsila Ivicu M. (58) iz Broda na osnovu potjernice Interpola, a tom prilikom sa njim je u vozilu bio Ignjac V. kod koga je pronađeno 594 falsifikovane novčanice od po 100 evra, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale, za Ivicom M. je potjernica raspisana zbog sumnje da je  počinio krivično djelo neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.
 
- Prilikom hapšenja I.M. sa njim je zatečeno lice inicijala I.V. sa područja opštine Brod protiv koga će Tužilaštvu BiH biti podnesen izvještaj za izvršeno krivično djelo krivotvorenje novca. Naime, na osnovu Naredbe Okružnog suda u Doboju izvršen je pretres objekata koje koristi lice I.V. prilikom čega su policijski službenici pronašli i oduzeli 594 falsifikovane novčanice u apoenima od 100 eura - navedeno je u saopštenju.
 
Dodaje se da će I.M. danas biti predan u nadležnost Suda BiH.
 
Policijska uprava Doboj apeluje na građane da budu oprezni prilikom novčanih transakcija i obrate pažnju na izgled novčanica, te da ukoliko posumnjaju da je novčanica neispravna, odnosno krivotvorena isto prijave najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona „122“.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )