FOTO: srpskainfo.com

Stanje djevojčice (13) koja je zadobila teške povrede nakon rušenja ringišpila na vašaru u Kuršumliji, prema izvještaju ljekara, nepromenjeno je u odnosu na juče, saopšteno je iz UKC Niš.

Djevojčica koja je najteže povrijeđena u nesreći u Kuršumliji i dalje je u veoma teškom stanju i nalazi se u medicinski izazvanoj komi. Njen brat se oglasio danas i detaljno ispričao šta se zapravo desilo.
 
– Gubili su čas u školi, sa drugaricama je otišla na ringišpil i desilo se to što se desilo. Meni je drug javio. Bio sam na poslu i odmah sam izašao i krenuo za Prokuplje. Na pola puta mi je javljeno da je odvezena za Niš, i stavljena u vještačku komu i na respirator – kaže brat povrijeđene djevojčice.
 
Kako navodi, djevojčica ima teške povrede glave, a naredna dva, tri dana su ključna za njen oporavak.

– Krenuo je da joj otiče mozak, jutros je bila vizita i doktor je rekao da je u teškom stanju i da treba dva, tri dana da se to izgura. Sada prate svaku sitnicu i svaka sekunda je bitna. Ogorčen sam na sve. Nema ništa od toga da je ta sprava prošla provjeru ispravnosti. To je starudija i gvožđurija. Djeca se voze tu, nije to mala stvar – kaže brat djevojčice koja je povrijeđena i koja se nalazi u teškom stanju.

Da podsjetimo, na vašaru u Kuršumliji juče popodne dogodila se nesreća kada je pukao ringišpil na kome je bilo djece. Kako je rekao ljekar u Domu zdravlja Kuršumlija Slaviša Došović, na vašaru je povrijeđeno 13 osoba, piše Blic.
 
Dvije osobe su uhapšene zbog osnova sumnje da su počinili teško djelo protiv opšte bezbjednosti.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )