FOTO: glassrpske

DENVER - Košarkaš Denver Nagetsa plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije, pošto su u prvoj rundi plej-ofa sa 4:1 u seriji eliminisali Los Anđeles Lejkerse i poslali Lebrona Džejmsa na „prijevremeni odmor“.

Poslije izuzetno dramatične završnice Nagetsi su savladali Lejkerse rezultatom 108:106. Koš odluke postigao je Džamal Marej na tri sekunde prije zvuka sirene.

 
Baš kao što je to bio slučaj u drugoj utakmici, još jednom je rezultat bio u egalu u posljednjem minutu. Pogodio je oba bacanja Lebron Džejms negdje na 28 sekundi do kraja, a Denver je odigrao strpljiv napad.
 
Srpski as Nikola Jokić odigrao je još jednu spektakularnu partiju u ovoj seriji. Jedna asistencija nedostajala je Somborcu da zabilježi novi tripl-dabl protiv slavne franšize. Utakmicu je završio sa 25 poena, 20 skokova i devet asistencija.
 
Denver je večeras potpuno atipično za svoj stil igre imao ogroman broj izgubljenih lopti, od koih Jokić čak sedam.
 
Junak meča, Džamal Marej bio je i najefikasniji eras sa 32 poena uz sedam asistencija i tri skoka, dok je Majkl Porter Džunior dao 26 poena.
 
Na drugoj strani, Lebron Džejms je ubacio 30 poena, podijelio 11 asistencija i uhvatio devet skokova, a Ostin Rivs se istakao sa 19 poena, dok je Entoni Dejvis imao moćan dabl-dabl od 17 poena i 15 uhvaćenih lopti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )